HDMI-virhe Sonos-sovelluksessa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tulee tehdä, kun näet jonkin seuraavista virheistä Sonos-sovelluksessa:

• Laite häiritsee HDMI-yhteyttä
  • CEC-lähetys estetty. Televisioosi on liitetty laite, joka aiheuttaa ongelman.

Nämä virheet ilmenevät, kun Sonos-kotiteatterituotteella on ongelmia komentojen lähettämisessä HDMI ARC -yhteyden kautta. Tämä johtuu yleensä televisioon kytketyn toisen HDMI-laitteen, kuten äänivastaanottimen, kaapelilaitteen tai pelikonsolin häiriöistä.

Voit ratkaista nämä virheet noudattamalla seuraavia ohjeita.

1

Varmista, että televisiosi CEC-asetukset ovat käytössä

Siirry television asetuksiin ja varmista, että CEC-asetukset ovat päällä. Jos CEC-asetukset on otettu pois käytöstä, Sonos-kotiteatterituote ei voi lähettää komentoja televisiolle. Pyydä television valmistajalta tarkat ohjeet CEC-toimintojen käyttöönottoa varten.

Jos näet edelleen virheen CEC-asetusten käyttöönoton jälkeen, jatka seuraavaan vaiheeseen tunnistaaksesi ongelman aiheuttavan HDMI-laitteen.

2

Etsi ongelman aiheuttava HDMI-laite

Aloita irrottamalla kaikki HDMI-laitteet, jotka on liitetty samaan televisioon kuin Sonos. Toista TV-ääntä Sonosilla, kun muut HDMI-laitteet on irrotettu. Liitä kukin HDMI-laite yksitellen takaisin televisioon ja tarkista Sonos-sovelluksesta, näkyykö virhe edelleen. Kun näet, mikä HDMI-laite aiheuttaa ongelman, jatka seuraavaan vaiheeseen.

3

Ota HDMI-laitteen CEC pois käytöstä

Jotta laite ei häiritsisi Sonosia, suosittelemme, että kaikki CEC-toiminnot otetaan pois käytöstä itse laitteessa. Nämä valinnat löytyvät yleensä laitteen asetuksista. Pyydä laitteen valmistajalta tarkat ohjeet CEC-toimintojen ottamiseksi pois käytöstä.

Jos et voi ottaa CEC-toimintoa pois käytöstä laitteessa, suosittelemme käyttämään HDMI-kaapelia tai sovitinta, joka poistaa CEC-toiminnot.