Huawei HG532d -yhteensopivuus

Tällä reitittimellä on tunnettu ongelma, joka estää sitä toimimasta Sonosin kanssa. Alla olevan ratkaisun avulla varmistetaan, että tämä reititin toimii Sonosin kanssa.

Ongelma

Osa verkkoliikenteestä ei kulje langattomien ja kiinteästi kytkettyjen laitteiden välillä. Tämä voi estää tuotteiden asennuksen ja Sonos-järjestelmän hallinnan.

Ratkaisu

Asenna kolmannen osapuolen langaton tukiasema ja ota HG532d:n WiFi pois käytöstä.