iOS App Storessa lukee ”Päivitä”-tekstin sijaan ”Avaa”

Kun päivität iOS:lle tarkoitettua Sonos-sovellusta, sinut ohjataan iOS App Storeen lataamaan uusin versio. Joissakin tapauksissa saatat nähdä painikkeen, jossa iOS App Storen Sonos-sovelluskuvakkeen vieressä lukee ”Avaa” eikä ”Päivitä”, vaikka Sonos-sovellukselle olisikin päivitys saatavissa. Noudata näitä ohjeita ongelman ratkaisemiseksi:

1. Avaa iOS App Store ja napauta profiilikuvaa oikeassa yläkulmassa. Tämän sivun alaosassa on luettelo käytettävissä olevista sovelluspäivityksistä tai äskettäin päivitetyistä sovelluksista.
  2. Päivitä luettelo vetämällä sivua alaspäin, jotta luettelo on ajan tasalla.
  3. Etsi luettelosta Sonos-sovellus ja napauta kohtaa Päivitä ladataksesi Sonos-sovelluksen uusimman version.