Dolby Atmos Music -sisällön kuuntelu Sonosilla

Jotkin suoratoistopalvelut tarjoavat Dolby Atmos Music -sisältöä, jota voidaan toistaa Sonos-järjestelmässä. Tuetun musiikkipalvelun tilaajat voivat toistaa Dolby Atmos Music -sisältöä Sonos-sovelluksen kautta Sonos-tuotteella, joka tukee tilaääntä.

Dolby Atmos Music -sisällön toistamiseksi Sonos-tuote on oltava yhdistetty WiFi-verkkoon, ja tuettu musiikkipalvelu on oltava lisättynä Sonos-järjestelmään.

Kun Dolby Atmos Music -sisältöä toistetaan musiikkipalvelusta, Sonos-sovellus näyttää Dolby Atmos -tunnuksen Nyt toistetaan -näytöllä.

Musiikkipalvelut, jotka tarjoavat Dolby Atmos Music -sisältöä Sonosille

Tilaääntä tukevat Sonos-tuotteet

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)
  • Era 300

Dolby Atmos Music -toiston ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

Voit ottaa Dolby Atmos Musicin käyttöön tai pois käytöstä muuttamalla Sonos-sovelluksen Tilamusiikki-asetusta. Asetus on oletusarvoisesti käytössä.

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitetussa Sonos-sovelluksessa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  2. Valitse Atmos-tuettu tuote luettelosta.
  3. Selaa kohtaan Ääni ja valitse Tilamusiikki-asetus.

Asetus otetaan käyttöön, kun seuraava kappale toistetaan.

Lisätiedot

• Dolby Atmos Musicia toistettaessa Atmosia tukemattoman tuotteen ryhmittäminen vaihtaa ryhmän äänentoiston stereoksi. Kun Atmosia tukematon tuote poistetaan ryhmästä, ääni muuttuu takaisin Dolby Atmos Musiciin, kun seuraava Atmos-kappale toistetaan.