Dolby Atmos Music -sisällön kuuntelu Sonosilla

Jotkin suoratoistopalvelut tarjoavat Dolby Atmos Music -sisältöä, jota voidaan toistaa Sonos-järjestelmässä. Tuetun musiikkipalvelun tilaajat voivat toistaa Dolby Atmos Music -sisältöä Sonos-sovelluksen kautta Sonos-tuotteella, joka tukee tilaääntä.

Dolby Atmos Music -sisällön toistamiseksi Sonos-tuote on oltava yhdistetty WiFi-verkkoon, ja tuettu musiikkipalvelu on oltava lisättynä Sonos-järjestelmään.

Kun Dolby Atmos Music -sisältöä toistetaan musiikkipalvelusta, Sonos-sovellus näyttää Dolby Atmos -tunnuksen Nyt toistetaan -näytöllä.

Musiikkipalvelut, jotka tarjoavat Dolby Atmos Music -sisältöä Sonosille

Tilaääntä tukevat Sonos-tuotteet

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)