Sonos-kaiuttimilla voit kuunnella musiikkia tilaäänellä

Jotkut sisältöpalvelut tarjoavat musiikkia, joka toistetaan tilaäänimuodoissa, kuten Dolby Atmos. Jos olet tilannut jonkin näistä palveluista, voit toistaa tilaäänimusiikkia tuetuilla Sonos-kaiuttimilla.

Jotta voit toistaa musiikkia tilaäänellä, Sonos-kaiuttimesi on oltava yhdistettynä WiFi-verkkoosi ja tuettu sisältöpalvelu on lisättävä Sonos-järjestelmääsi.

Kun toistat tilaäänimusiikkia sisältöpalvelusta, Sonos-sovellus näyttää Dolby Atmos -merkin Now Playing -näytössä.

Sonos Ace voi myös toistaa tilaäänimusiikkia tuetuista palveluista iOS- tai Android-laitteellasi. Lue lisää artikkelistamme tilaäänimusiikista Sonos Ace -kuulokkeilla.

Sisältöpalvelut, jotka tarjoavat tilaäänimusiikkia Sonosilla

Sonos-kaiuttimet, jotka tukevat tilaääntä

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)
  • Era 300

Tilaäänen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön musiikille

Voit vaihtaa tilaäänimusiikin toiston päälle tai pois päältä muuttamalla Tilaäänimusiikki-asetusta Sonos-sovelluksessasi. Tämä asetus on oletuksena käytössä.

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus ja siirry Asetukset-valikkoon.
  2. Valitse Järjestelmäsi-kohdasta tuote, joka tukee tilaääntä.
  3. Vieritä alas Ääni-osioon ja vaihda Tilaäänimusiikki-asetus.

Tämä asetus tulee voimaan, kun seuraava kappale alkaa soida.

Lisätietoja

• Kun toistat musiikkia tilaäänellä ja luot ryhmän Sonos-tuotteen kanssa, joka ei tue tilaääntä, ryhmän äänentoisto vaihtuu stereoksi. Kun tuote poistetaan ryhmästä, ääni palaa tilaääneksi, kun seuraava tilaäänikappale alkaa soida.