Kotiteatteriääntä Sonos Ace -kuulokkeilla TV-äänen vaihdolla

Kun Sonos Ace -kuulokkeita käytetään yhteensopivalla Sonos-kotiteatterikaiuttimella, voit kuunnella kotiteatteriääntä niiden avulla käyttämällä TV-äänen vaihtotoimintoa. Tässä artikkelissa käsitellään TV-äänen vaihdon käyttöönottoa ja käyttöä, ominaisuuden vaatimuksia ja erilaisia säädettäviä asetuksia.

Vaatimukset

TV-äänen vaihtoon tarvitaan iOS-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus. Android-laitteille tuki on tulossa pian. WiFi on oltava käytössä kotiteatterikaiuttimessa, jotta se toimii TV-äänen vaihdon kanssa.

Tuetut kotiteatterikaiuttimet

Voit käyttää TV-äänen vaihtoa seuraavissa kotiteatterikaiuttimissa:

• Arc
  • Arc SL

Tuki seuraaville kotiteatterikaiuttimille on tulossa pian:

• Beam (Gen 1)
  • Beam (Gen 2)
  • Ray

Asenna TV-äänen vaihto

Jotta TV-äänen vaihto voidaan asentaa, Sonos Ace -kuulokkeiden on oltava asennettuina Sonos-sovelluksessa ja yhdistettyinä iOS-laitteeseen.

1. Siirry Asetukset-valikkoon ja valitse Sonos Ace Kuulokkeet-osiosta.
  2. Valitse Kotiteatteri-kohdasta Lisää TV-äänen vaihto.
  3. Valitse kotiteatterikaiutin, jota haluat käyttää, ja noudata sitten sovelluksen ohjeita viimeistelläksesi asennuksen.

Vaihda ääni televisiosta Sonos Ace -kuulokkeisiin

Jotta voit vaihtaa kotiteatterin äänen televisiosta kuulokkeisiin, varmista, että TV on päällä ja että TV-ääntä toistetaan jo kotiteatterikaiuttimesta.

• Voit vaihtaa TV-äänen Sonos Ace -kuulokkeilla painamalla pitkään oikean kuulokekupin sisältöpainiketta.
  • Voit vaihtaa äänen Sonos Ace -kuulokkeiden tietonäytöstä. Valitse Vaihto-painike toistaaksesi TV-ääntä kuulokkeilla.

Sonos Ace -kuulokkeiden kotiteatteriääniasetukset

Kun Sonos Ace toistaa TV-ääntä kotiteatterikaiuttimella, voit säätää tilaääneen ja pään asennon seurantaan liittyviä asetuksia Sonos-sovelluksesta.

Siirry Asetukset-valikkoon ja valitse Sonos Ace Kuulokkeet-osiosta. Kotiteatteriosiossa voit säätää alla mainittuja asetuksia.

Tilaääni

Kun tilaääni on käytössä, kotiteatterikaiutin luo tilaäänisekoituksen lähetettäväksi Sonos Ace -kuulokkeisiin. Tämä tuottaa täydellisen surround-äänikokemuksen, kun katsot sisältöä, jossa käytetään surround- tai Atmos-ääntä. Kun toistetaan stereona, kuulet virtuaalisen tilaäänisekoituksen.

Dynaaminen pään asennon seuranta

Dynaaminen pään asennon seuranta säätää tilaäänen suuntaa, kun liikutat päätäsi, mikä luo vaikutelman, että kotiteatterin ääni tulee kyseisestä suunnasta.

Kun otat dynaamisen pään asennon seurannan käyttöön, äänen keskipiste määritetään etupuolelle paikkaan, jonka suuntaan katsot. Voit palauttaa tämän tehdasasetuksiin poistamalla dynaamisen pään asennon seurannan käytöstä, katsomalla suuntaan, jonne haluat äänen keskipisteen osoittavan, ja ottamalla sitten dynaamisen pään asennon seurannan uudelleen käyttöön.