Matalaa ääntä surround-kaiuttimista musiikkia kuunnellessa

Tämä artikkeli auttaa sinua säätämään Sonos-surround-kaiuttimien ääntä musiikkia kuunnellessasi.

Ota käyttöön täysi stereotoisto

Oletusarvoisesti Sonos-surround-kaiuttimet tuottavat taustaääntä musiikkilähteistä, kuten Spotifysta tai Apple Musicista toistettaessa. Voit ottaa käyttöön surround-kaiuttimien kautta toistettavan musiikin täyden stereotoiston seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Napauta Sonos-kotiteatterituotetta, joka käyttää surround-kaiuttimia. Se näkyy Tuotteet-osiossa seuraavan merkinnän kanssa: ”(+LS+RS)”.
  4. Kohdassa Ääni napauta kohtaa Surround-ääni.
  5. Napauta Musiikin toisto ja valitse Täysi.

Lisää surround-kaiuttimien äänenvoimakkuutta

Voit lisätä surround-kaiuttimien kokonaisäänenvoimakkuutta, kun ne toistavat musiikkia.

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Napauta Sonos-kotiteatterituotetta, joka käyttää surround-kaiuttimia. Se näkyy Tuotteet-osiossa seuraavan merkinnän kanssa: ”(+LS+RS)”.
  4. Kohdassa Ääni napauta kohtaa Surround-ääni.
  5. Käytä musiikkitason liukusäädintä lisätäksesi surround-kaiuttimien äänenvoimakkuutta.