Musiikkia kuunnellessa surround-kaiuttimista kuuluu heikko ääni

Tässä artikkelissa opastetaan, kuinka voit säätää Sonos-surround-kaiuttimiesi ääntä musiikkia kuunnellessasi.

Etsi surround-ääniasetuksesi

Surround-kaiuttimiesi äänen säätämiseksi sinun on ensin mentävä Surround Audio -kohtaan Sonos-sovelluksen Asetukset-valikossa.

Noudata ohjeita artikkelissamme Muuta surround-ääniasetuksia, jotta pääset oikeaan asetusnäyttöön, ja säädä sitten alla lueteltuja tiettyjä asetuksia.

Ota käyttöön täysi stereo

Oletusarvoisesti Sonos-surround-kaiuttimet tuottavat taustaääntä musiikkilähteistä, kuten Spotifysta tai Apple Musicista toistettaessa.

Surround-ääni -asetuksissasi valitse Musiikin toisto ja valitse Täysi.Tämä asettaa surround-kaiuttimet tuottamaan täysalueääntä samalla äänenvoimakkuudella kuin kotiteatterikaiutin.

Lisää surround-kaiuttimien äänenvoimakkuutta

Voit lisätä surround-kaiuttimien kokonaisäänenvoimakkuutta, kun ne toistavat musiikkia.

Omassa surround-ääniasetuksissa, käytä Musiikin tasoa liukusäädintä surround-kaiuttimien äänenvoimakkuuden lisäämiseen.