Mac-näppäimistön mediapainikkeilla ei voi hallita Sonosia

MacOS:lle tarkoitetun Sonos-sovelluksen avulla voit aloittaa, pysäyttää ja ohittaa kappaleita Sonosissa Macin näppäimistön mediapainikkeilla. Jos mediapainikkeilla ei voi hallita Sonos-sovellusta, kun sovellus on auki, sovellukselle on todennäköisesti annettava ylimääräiset käyttöoikeudet, ennen kuin mediapainikkeet toimivat. Seuraa alla olevia vaiheita myöntääksesi Sonos-sovellukselle tarvittavat oikeudet.

1. Avaa Macin Järjestelmäasetukset ja siirry kohtaan Tietosuoja ja -turva.
  2. Valitse Käytettävyys ja varmista, että Sonos on sallittu. Jos Sonosia ei ole lueteltu, napsauta + lisätäksesi sen.
  3. Avaa Sonos-sovellus ja valitse näytön vasemmasta yläkulmasta Sonos > Sulje Sonos ja avaa sitten Sonos-sovellus uudelleen.
  4. Käytä mediapainikkeita Sonos-järjestelmän hallintaan.