Puuttuvat sisältöpalvelut lisättäessä Sonosiin

Tämä artikkeli tarjoaa vaiheita musiikki- ja sisältöpalveluiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotka puuttuvat Lisää sisältöpalvelu -valikosta.

1. Tarkista, mitkä palvelut ovat tuettuja Sonosissa maassasi

Jotkin musiikkipalvelut ovat saatavilla vain tietyissä maissa. Tarkista Sonos-palvelut -sivultamme ja valitse palvelu nähdäksesi, missä maissa se on saatavilla.

Tarkista tilisi rekisteröity maa

Varmista, että Sonos-tilisi on rekisteröity oikeaan maahan seuraavien vaiheiden avulla:

1. Kirjaudu Sonos-tilillesi.
  2. Valitse Profiili.
  3. Varmista, että maa on asetettu oikein kohdassa Osoite.
    • Jos se on väärin, valitse Muokkaa maan vaihtamiseksi.
  4. Kun rekisteröintitietoihisi tehdään muutoksia, Sonos-sovelluksen saatavilla olevien palveluiden luettelon päivittymiseen voi kulua jopa 15 minuuttia.