Liitä Bluetooth-laite Sonos Ace -kuulokkeiden laitepariksi

Tässä artikkelissa näytetään, miten Bluetooth-laitteet liitetään Sonos Ace -kuulokkeiden laitepariksi.

Laiteparin muodostus

Jotta voit liittää Bluetooth-laitteen Sonos Ace -kuulokkeiden laitepariksi, Sonos Ace -kuulokkeet tulee ensin laittaa Bluetooth-laiteparin muodostustilaan.

1. Paina pitkään Sonos Ace -kuulokkeiden vasemman kuulokekupin Virta-/Bluetooth-painiketta, kunnes tilan merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä.
  2. Mene laitteesi Bluetooth-asetuksiin ja valitse Sonos Ace käytettävissä olevien laitteiden listalta.
  3. Kun laitteet on liitetty onnistuneesti, Sonos Ace -kuulokkeiden tilan merkkivalo muuttuu yhtäjaksoiseksi siniseksi.

Voit liittää lisää laitteita Sonos Ace -kuulokkeiden laitepariksi toistamalla nämä vaiheet.

Yhdistä kahteen laitteeseen samanaikaisesti

Sonos Ace tukee Bluetooth-monipistettä, mikä tarkoittaa, että se voi samanaikaisesti ylläpitää yhteyttä kahteen Bluetooth-laitteeseen. Tämä asetus on oletuksena poissa käytöstä, mutta voit ottaa sen käyttöön Sonos-sovelluksesta sen jälkeen, kun Sonos Ace on asennettu ja rekisteröity.

​Bluetooth-monipisteen käyttöönotto:

1. Siirry Asetukset-valikkoon ja valitse Sonos Ace Kuulokkeet-osiosta.
  2. Kohdasta Bluetooth ota käyttöön Kaksi laiteyhteyttä.

Kun Sonos Ace on yhdistetty kahteen laitteeseen, voit toistaa ääntä kummasta tahansa. Vaihda äänentoisto tauottamalla ääni toisesta laitteesta ja aloittamalla toiston toisessa.

Sonos Ace -kuulokkeiden yhdistäminen uudelleen laitteeseen

Kun Sonos Ace -kuulokkeet ovat päällä, ne hakevat aiemmin yhdistetyn laitteen ja muodostavat siihen yhteyden automaattisesti. Jos ne on liitetty pariksi useiden laitteiden kanssa, ne muodostavat yhteyden lähimpänä olevaan.

Lopeta Sonos Ace -kuulokkeiden automaattinen yhdistäminen laitteeseesi

Voit estää Sonos Ace -kuulokkeita yhdistämästä laitteeseesi poistamalla Sonos Ace -nimen laitteen muistamien yhteyksien listalta. Voit tehdä tämän avaamalla laitteen Bluetooth- tai liitettyjen laitteiden asetukset ja etsimällä listalta Sonos Ace -kuulokkeet. Valitse ne ja valitse sitten Unohda tai Poista. Sonos Ace -kuulokkeet eivät enää päällä ollessaan yhdisty tähän laitteeseen.