Sonos Ace -kuulokkeiden asennus

Kun avaat Sonos Ace -pakkauksen ensimmäisen kerran, voit yhdistää sen Bluetooth-laitteeseen ja aloittaa kuuntelun välittömästi. Jotta pääset käsiksi kaikkiin Sonos Ace -ominaisuuksiin ja -asetuksiin, se on asennettava iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitetun Sonos-sovelluksen avulla.

Tässä artikkelissa käsitellään Sonos Ace -kuulokkeiden koko asennusprosessi.

Ennen kuin aloitat

Yhdistä Sonos Ace -kuulokkeet Apple- ja Android-laitteisiin

1. Aloita asettamalla Sonos Ace Bluetooth-laiteparin muodostustilaan. Paina pitkään vasemman kuulokekupin Virta-/Bluetooth-painiketta, kunnes tilan merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä.
  2. Avaa iOS- tai Android-laitteesi Bluetooth-asetukset ja valitse Sonos Ace käytettävissä olevien laitteiden listalta.
  3. Kun laitteet on yhdistetty onnistuneesti, Sonos Ace -kuulokkeiden tilan merkkivalo muuttuu yhtäjaksoiseksi siniseksi. Voit nyt asentaa Sonos Ace -kuulokkeet Sonos-sovelluksessa.

Asenna Sonos Ace -kuulokkeet Sonos-sovelluksessa

Jos tämä on ensimmäinen Sonos-sovelluksen käyttökerta

1. Valitse "Aloita asennuksesta" -näytöltä Kuulokkeet-painike.
  2. Odota, että sovellus löytää Sonos Ace -kuulokkeet. Kun asennuskortti tulee esiin, valitse Lisää.

Jos sovellus on jo yhdistettynä Sonos-järjestelmään

1. Siirry Asetukset-valikkoon ja vieritä Kuulokkeet-osioon.
  2. Valitse Lisää kuulokkeet.
  3. Odota, että sovellus löytää Sonos Ace -kuulokkeet. Kun asennuskortti tulee esiin, valitse Lisää.

Asenna, rekisteröi ja päivitä Sonos Ace Sonos-sovelluksen ohjeiden mukaan.

Kun Sonos Ace on asennettu ja päivitetty, voit käyttää kaikkia sen ominaisuuksia ja asetuksia. Voit säätää taajuuskorjainasetuksia, muuttaa, mitä melunhallintatiloja haluat käyttää, ja asentaa TV-äänen vaihdon tuetun Sonos-kotiteatterikaiuttimen kanssa.