Aseta Roam-tuotteet lepotilaan

Sonos Roam, Roam 2 ja Roam SL voidaan asettaa lepotilaan akun kulutuksen vähentämiseksi ja painikkeiden käytön estämiseksi, kun laite ei ole käytössä.

Kun Roam-tuote toimii akkuvirralla eikä toista ääntä, se siirtyy automaattisesti lepotilaan 30 minuutin kuluttua. Asettaaksesi Roam-tuotteen manuaalisesti lepotilaan, paina ja vapauta takana oleva virtapainike. Kuulet lyhyen äänimerkin ja tilan merkkivalo sammuu. Lepotilassa akku voi kestää jopa 10 päivää.

Herättääksesi Roam-tuotteen, paina ja vapauta virtapainike, kytke se USB-C-laturiin tai aseta se langattomalle laturille.

Huomaa, että Roam-tuotteen asettaminen lepotilaan ei sammuta sitä kokonaan. Sammuttaaksesi sen kokonaan, paina ja pidä takana olevaa painiketta painettuna vähintään 5 sekunnin ajan. Kuulet äänimerkin ja etuosassa oleva tilan merkkivalo sammuu.