Aseta Sonos Roam lepotilaan

Sonos Roam voidaan asettaa lepotilaan, joka vähentää akun käyttöä ja ottaa painikeohjaimet pois käytöstä, kun niitä ei käytetä.

Kun Roam käyttää akkuvirtaa eikä toista ääntä, se siirtyy automaattisesti lepotilaan 30 minuutin kuluttua. Siirrä Roam manuaalisesti lepotilaan painamalla kerran laitteen takana olevaa virtapainiketta. Kuulet lyhyen merkkiäänen ja LED-valot sammuvat. Lepotilassa Roamin akku voi kestää jopa 10 päivää.

Herätä Roam painamalla virtapainiketta kerran, liittämällä Roam USB-C-laturiin tai asettamalla laite langattomaan laturiin.

Huomaa, että Roamin asettaminen lepotilaan ei sammuta sitä kokonaan. Sammuta Roam pitämällä Roamin takana olevaa painiketta painettuna vähintään viiden sekunnin ajan. Kuulet äänimerkin ja etuosan LED-merkkivalo sammuu.