Hylätty yhteys -virhe musiikkikirjastoa käytettäessä

Sonos-sovellus voi näyttää ”Tietokone hylkäsi yhteyden” -virheen, kun Sonos-järjestelmää yrittää käyttää musiikkikirjastoa.

Virhe johtuu yleensä siitä, että yhdessä verkossa on useita tietokoneita samalla isäntänimellä. Jos kahdella tai useammalla tietokoneella on sama isäntänimi, reititin saattaa ohjata Sonosin väärään tietokoneeseen musiikkitiedostojen käyttämistä varten.

Jos näet hylätty yhteys -virheen musiikkikirjastoa käytettäessä:

Voit ehkä ratkaista tämän käynnistämällä reitittimen uudelleen. Muussa tapauksessa sinun on todennäköisesti vaihdettava yhden tai useamman tietokoneen isäntänimi. Voit ottaa yhteyttä meihin lisäohjeiden saamiseksi.