Poista Bridge Sonos-järjestelmästä

• Mobiililaite vaaditaan

Jos reitittimeesi on kytketty Sonos Bridge, suosittelemme sen poistamista järjestelmästä jollakin alla olevista tavoista.

Huomaa, että Sonos Bridge ei ole yhteensopiva Sonos S2:n kanssa. Jos yrität päivittää Sonos S2:een, Bridge on ensin poistettava jollakin seuraavista tavoista.

1 Käytä Bridgen poistotyökalua

Työkalu selvittää, voivatko Sonos-tuotteesi muodostaa yhteyden luotettavasti WiFi-verkkoon, vai pitäisikö sinun korvata Bridge parannellulla Sonos-tuotteella.

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja valitse kohta Järjestelmä.
  3. Napauta Bridgen poisto, joka löytyy alhaalta Työkalut-osiosta.
  4. Seuraa näytön ohjeita suorittaaksesi Bridgen poistoprosessin.

Bridgen poistotyökalu ei ole käytettävissä kaikilla alueilla. Jos et näe Bridgen poistotyökalua sovelluksessasi, noudata jonkin muun alla olevan vaihtoehdon ohjeita.

2 Yhdistä Sonos-järjestelmä WiFi-verkkoon

Sen sijaan, että Bridge kytketään reitittimeen, Sonos-tuotteet voivat muodostaa yhteyden suoraan reitittimen WiFi-verkkoon. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa, jos WiFi-signaali on vahva ja tasainen kaikkialla kotonasi.

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta Järjestelmä > Verkko > Langaton asennus.
  3. Liitä Sonos-järjestelmä WiFi-verkkoon noudattamalla sovelluksen ohjeita.
  4. Irrota Bridge reitittimestä, kun sovellus sanoo, että Sonos-järjestelmä on muodostanut yhteyden onnistuneesti.
  5. Anna Sonos-tuotteille hetki aikaa muodostaa yhteys verkkoon ja varmista, että ne kaikki näkyvät Sonos-sovelluksesi  Järjestelmä-välilehdellä.

Jos Sonos-sovelluksesta puuttuu tuotteita, toimi artikkelissamme Sonos-sovelluksesta puuttuu tuotteita.

3 Kytke jokin muu Sonos-tuote reitittimeen

Kun jokin muu Sonos-tuote on kytketty reitittimeen, se tarjoaa Bridgen tapaan erillisen langattoman verkon, jota muu Sonos-järjestelmäsi voi käyttää.

1. Varmista, että käyttämäsi Sonos-tuote on jo asennettu Sonos-järjestelmään.
  2. Irrota Bridge virtalähteestä ja Ethernet-liitännästä.
  3. Yhdistä Sonos-tuote reitittimeen Ethernetin välityksellä ja kytke se virtalähteeseen.
  4. Odota, että Sonos-tuote käynnistyy. Tilavalo palaa valkoisena, kun virta on kytketty ja laite on yhdistetty verkkoon.

Huomaa, että Bridgen tavoin Sonos-tuotteen on pysyttävä aina kytkettynä reitittimeen, jotta järjestelmä voi toimia. Emme suosittele Subin tai surround-kaiuttimien käyttöä kiinteänä tuotteena.