Sonos-sovelluksesta puuttuu tuotteita

Tämän artikkelin avulla voit palauttaa Sonos-tuotteen, joka on kadonnut Sonos-sovelluksestasi. Alla olevat vaiheet koskevat Sonos-järjestelmää, joka on edelleen toiminnassa, mutta sen huoneluettelosta puuttuu yksi tai useampi tuote. Lue artikkelimme Move tai Roam näkyy tilassa ”Offline” Sonos-sovelluksessa saadaksesi ohjeita niiden palauttamisesta online-tilaan.

Jos et pysty lainkaan käyttämään Sonos-järjestelmää ja sovelluksesi näyttää virheilmoitusta ”Sonosiin ei saada yhteyttä”, katso artikkelimme Sonosiin ei saada yhteyttä.

Puuttuvan Sonos-tuotteen pikakorjaukset

Käytä Sonos-sovelluksen toimintoa ”Etsi puuttuva tuote”

iOS- ja Android-järjestelmän Sonos-sovellus voi auttaa sinua palauttamaan yhteyden puuttuvaan tuotteeseen. Valitse  Asetukset > Järjestelmä >  Etsi puuttuva tuote, ja noudata näytöllä annettuja ohjeita.

Tarkista kadonneen tuotteen virransaanti

Sonos-tuote saattaa olla kadonnut huoneluettelosta, jos sen virransyöttö on katkennut. Varmista, että tuotteen virtajohto on liitetty kunnolla ja kytketty toimivaan pistorasiaan.

Voit tarkistaa, että Sonos-tuote on päällä ja toiminnassa painamalla toisto-/taukopainiketta ja katsomalla, muuttuuko tilavalo.

Käynnistä puuttuva tuote uudelleen

Irrota Sonos-tuotteen virtajohto, odota viisi sekuntia, ja liitä johto takaisin tuotteeseen. Valkoinen tilavalo vilkkuu, kun tuote käynnistyy. Kun tuote on käynnistynyt, tarkista Sonos-sovelluksesta, näkyykö se taas.

Jos tuotteen tilavalo vilkkuu vihreänä virran ollessa päällä, sinun tulee lisätä se takaisin järjestelmään.

Käynnistä reititin uudelleen

Irrota reititin virtalähteestä kymmeneksi sekunniksi ja liitä se sitten takaisin. Reitittimen verkkoon palaaminen voi kestää useita minuutteja. Kun verkko on taas toiminnassa, tarkista Sonos-sovelluksesta, näkyykö tuote taas.

Sonos-tuotteiden katoamisen estäminen

Siirrä Sonos-tuote lähemmäs reititintä

Jos Sonos-tuote on liian kaukana reitittimestä, sen yhteys langattomaan verkkoon voi katkeilla. Siirrä tuote lähemmäs reititintä, jotta kaiuttimen katoamista ei tapahdu jatkossa. Jos Sonos-järjestelmä on asennettu kiinteästi, siirrä tuote lähemmäs toiseksi lähintä Sonos-tuotetta.

Langattomien häiriöiden poistaminen

Langattomat häiriöt voivat aiheuttaa toimintahäiriöitä, kuten Sonos-tuotteiden katoamista sovelluksesta.

Lue artikkelimme langattomien häiriöiden vähentämisestä saadaksesi tietoa siitä, kuinka langattomia kanavia vaihdetaan ja kuinka Sonos siirretään pois tiettyjen elektronisten laitteiden läheltä häiriöiden välttämiseksi.