Poista sisältöpalvelun tili Sonosista

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit poistaa sisältöpalvelun tilin Sonos-järjestelmästäsi. Sisältöpalvelun tilin poistaminen ei muuta tilaustasi palveluntarjoajan kanssa millään tavalla. Kaikki kappaleet, albumit jne., jotka olet tallentanut Sonos-suosikkeihin tai Sonos-soittolistoihin, eivät ole enää saatavilla, kun palvelu on poistettu.

iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus

1. Siirry Tili-valikkoon ja valitse Sisältöpalvelut.
  2. Valitse poistettava palvelu ja valitse sitten Poista palvelu.

Vahvista poisto valitsemalla Katkaise yhteys.

Sonos S1 Controller -sovellus

iOS tai Android

1. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Palvelut & Ääni.
  2. Valitse palvelu, jonka haluat poistaa Sonosista ja valitse Poista tili.
  3. Vahvista poisto valitsemalla Poista.

macOS tai Windows

1. Vasemmassa yläkulmassa olevasta työkalurivistä valitse Hallitse > Palveluasetukset.
  2. Napsauta palvelua, jonka haluat poistaa, ja napsauta - (miinus) -painiketta, jos käytät macOS:ia tai Poista jos käytät Windowsia.
  3. Vahvista poisto napsauttamalla Poista.