Poista Sonos Sub

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Sub tai Sub Mini poistetaan Sonos-järjestelmän huoneesta.

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Kohdassa Tuotteet napauta huonetta, joka on yhdistetty Subiin tai Sub Miniin.
  4. Napauta kohtaa Poista Sub.
  5. Valitse yksi seuraavista:
    • Siirrä toiseen huoneeseen: Poistaa Subin tai Sub Minin nykyisestä huoneesta ja lisää sen toiseen, haluamaasi huoneeseen.
    • Poista Sub: Poistaa Subin tai Sub Minin nykyisestä huoneesta. Sub näkyy  Järjestelmä-välilehdellä (Huoneet-välilehti, jos käytät S1 Controller -sovellusta) nimellä ”Sub (käyttämätön)” tai ”Ei määritetty”, kunnes lisäät sen toiseen huoneeseen.