Poista Sonos Sub

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Sub tai Sub Mini poistetaan Sonos-järjestelmän huoneesta.

iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus

1. Mene Asetukset -valikkoon.
  2. Kohdasta Oma järjestelmä, valitse huone, jossa Sub tai Sub Mini on.
  3. Valitse Poista Sub, valitse sitten Siirrä toiseen huoneeseen tai Poista Sub.

iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos S1 Controller -sovellus

1. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta Järjestelmä.
  2. Kohdasta Tuotteet napauta huonetta, joka on yhdistetty Sub-kaiuttimeen.
  3. Valitse Poista Sub.

Kun valitaan Siirrä toiseen huoneeseen, Sonos-sovellus kysyy, haluatko valita toisen huoneen yhdistääksesi heti Sub-kaiuttimeen.

Poista Sub poistaa Subin nykyisestä huoneesta, mutta säilyttää sen liitettynä Sonos-järjestelmään. Sub lisätään jälleen seuraavasti:

• Mene Sonos-sovelluksessa
    minkä tahansa yhteensopivan tuotteen Asetukset-sivulle Sonos-sovelluksessa ja valitse Lisää Sub.
  • Sonos S1 Controller -sovellus
    Etsi poistettu Sub Huoneet -välilehdeltä ja valitse se yhdistääksesi sen yhteensopivaan tuotteeseen.