Poista surround-kaiuttimia

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit poistaa surround-kaiuttimia Sonos-kotiteatterista.

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Kohdassa Tuotteet napauta kotiteatterihuonetta, jossa surround-kaiuttimet sijaitsevat.
  4. Valitse Poista surround-kaiuttimia.
  5. Noudata sovelluksen ohjeita poistaaksesi surround-kaiuttimia tästä huoneesta.

Jos surround-kaiuttimia käytettiin aiemmin erillisinä huoneina Sonos-järjestelmässäsi, niiden nimet palautuvat aiempiin nimiin. Jos niitä ei ole aiemmin käytetty muualla, ne merkitään käyttämättömiksi ja ne voidaan nimetä uudelleen napauttamalla kutakin kaiutinta Huoneet-välilehdessä.