Palauta Sonos-sovellus tehdasasetuksiin

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit palauttaa Sonos-sovelluksen tehdasasetuksiin irrottaaksesi laitteesi Sonos-järjestelmästäsi. Tämä mahdollistaa uuden Sonos-järjestelmän asettamisen tai olemassa olevaan järjestelmään yhdistämisen samassa verkossa.

Huomaa, että Sonos-sovelluksen palauttaminen ei nollaa Sonos-tuotteitasi eikä tee muutoksia Sonos-järjestelmääsi.

Sonos-sovellus iOS:lle tai Androidille

1. Siirry Tili-valikkoon ja valitse Sovellusvalinnat.
  2. Valitse Palauta sovell. tehdasas..
  3. Sulje ja avaa sovellus uudelleen, jotta palautusprosessi saadaan päätökseen.

Sonos S1 Controller -sovellus iOS:lle tai Androidille

1. Asetukset-välilehdeltä valitse Sovellusvalinnat.
  2. Vieritä Sovellusvalinnat-valikon alalaitaan ja valitse Palauta sovell. tehdasas..
  3. Sulje ja avaa sovellus uudelleen.

Sonos-sovellukset macOS:lle tai Windowsille

Nämä vaiheet koskevat sekä Sonos-sovellusta että S1 Controller -sovellusta.

1. Näytön yläosassa (Mac) tai Sonos-sovelluksen ikkunan yläosassa (PC) valitse Ohje -pudotusvalikko.
  2. Valitse Palauta ohjain.

Kun sovelluksesi on palautettu, voit avata sovelluksen uudelleen asettaaksesi uuden Sonos-järjestelmän tai yhdistääksesi olemassa olevaan järjestelmään.