Roam ei lataudu USB-C-kaapelilla.

Joissakin USB-virtalähteissä ei ole tarpeeksi tehoa Roamin lataamiseen. Käytettäessä liian tehotonta virtalähdettä laite latautuu hyvin hitaasti tai akku voi jopa tyhjentyä, kun Roam kytketään käyttöön.

Jotta Roam latautuisi kunnolla, varmista, että se on liitetty USB-virtalähteeseen, josta se saa tarpeeksi virtaa. Suosittelemme myös käyttämään USB-C-kaapelia, joka toimitettiin Roamin mukana.

Oikean sovittimen valitseminen

5 V/1 A (5 W) virtalähteessä ei ole tarpeeksi tehoa Roamin lataamiseen. Nämä virtalähteet ovat yleisiä, ja sellainen on yleensä toimitettu vanhojen älypuhelinten mukana. Useimpiin iPhone-puhelimiin ennen iPhone 11:tä on toimitettu 5 W virtalähde.

Nopean Roam-lataukseen suosittelemme 5 V/2 A (10 W) tai tehokkaampaa USB-virtalähdettä. 5 V/1,5 A (7,5 W) virtalähteet ovat myös yhteensopivia, mutta ne eivät lataa Roamia yhtä nopeasti.

10 W virtalähde on saatavana kaupastamme erillisenä tai yhdessä langattoman laturin kanssa. 10 W virtalähde toimitetaan yleisesti myös joidenkin älypuhelinten ja tablettien, kuten iPad minin kanssa.

Muita lataustapoja

Roamin voi ladata myös langattomalla Sonos-laturilla tai Qi-sertifioidulla laturilla. Lisätietoja muista lataamistavoista on artikkelissamme Sonos Roamin lataaminen.