Aseta uniajastin Sonos-laitteelle

Tässä artikkelissa näytetään, kuinka voit asettaa uniajastimen Sonos-laitteelle, jotta musiikki sammuu automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Seuraa alla olevia ohjeita asettaaksesi uniajastimen Sonos-laitteellesi.

Sonos-sovellus iOS- tai Android-järjestelmille

1. Valitse Nyt soi -näytöltä -kuvake oikeasta alakulmasta.
  2. Valitse Uniajastin.
  3. Valitse uniajastimen kesto luettelosta.

Jäljellä oleva uniajastimen kesto näkyy Uniajastin-vaihtoehdon vieressä.

Sonos-sovellukset macOS- tai Windows-järjestelmille

1. Napsauta Uniajastin valitsemalla musiikkilähde -paneelin alaosasta Sonos-sovelluksen oikealta puolelta.
  2. Valitse haluamasi aikaväli.

Jäljellä oleva uniajastimen kesto näkyy Uniajastin-vaihtoehdon vieressä.

Sonos S1 Controller -sovellus iOS- tai Android-järjestelmille

1. Nyt toistetaan -näytöltä valitse -kuvake iOS:ssa tai -kuvake Androidissa avataksesi Tiedot & valinnat -valikon.
  2. Valitse Uniajastin.
  3. Valitse uniajastimen kesto ja valitse sitten Valmis.

Jäljellä oleva uniajastimen kesto näkyy Uniajastin-vaihtoehdon vieressä.