Äänenvoimakkuuden rajan asettaminen Sonos-tuotteille

Voit käyttää Sonos-sovellusta rajoittaaksesi kunkin Sonos-tuotteen enimmäisäänenvoimakkuutta. Raja voidaan asettaa äänenvoimakkuuden asteikolle 0–100.

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse kohta Järjestelmä.
  3. Napauta sen huoneen nimeä, jota haluat muokata.
  4. Kohdasta Ääni napauta kohtaa Äänenvoimakkuuden raja.
  5. Aseta liukusäätimellä enimmäisäänenvoimakkuus.

Huomaa, että Nyt toistetaan -näyttö näyttää edelleen äänenvoimakkuuden liukusäätimen kokonaan, mutta se sopeutuu asettamaasi rajaan. Jos asetat tuotteen enimmäisäänenvoimakkuudeksi 50 %, äänenvoimakkuuden palkin siirtäminen kokonaan oikealle tuottaa äänenvoimakkuuden 50 %, ei 100 %.

Määrittämäsi äänenvoimakkuuden raja koskee linjatulon automaattista toistoa sekä kaikkia asettamiasi hälytyksiä.