Jaettua kansiota ei lisätty, koska tiedostojärjestelmää ei tueta

Tämä virhe ilmestyy macOS:iin, kun yrität lisätä musiikkikirjastoa kiintolevylle, joka on alustettu tiedostojärjestelmällä, jota ei tueta. Macissa Sonos-sovellus voi jakaa kansioita vain ulkoisilla asemilla, jotka on alustettu Mac OS Extended (tai HFS+) -tiedostojärjestelmällä. Jos ulkoinen asema on alustettu FAT32-, NTFS- tai ExFAT-muodossa, Sonos ei voi lisätä jaettua musiikkikansiota asemasta.

Tarkista ulkoisen kiintolevyn muoto

1. Avaa Finder ja valitse Siirry > Lisäohjelmat.
  2. Etsi Lisäohjelmat-ikkunasta Levyn apuohjelma ja avaa se.
  3. Kun korostat asennetun aseman levyn apuohjelmassa, aseman muoto näkyy pääikkunassa aseman nimen alla.

Lisätietoja eri muotoiluvaihtoehdoista löytyy alla olevista Applen tukiartikkeleista:

Applen tietokannan artikkeli aseman alustamisesta muotoon HFS+