Sekoita, toista ja ristiinhäivytä kappaleita

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Sonos-sovelluksen sekoitus-, toisto- ja ristiinhäivytystoimintoja käytetään.

Sekoitus ja toisto

Napauta Sekoita-kuvaketta asettaaksesi jonossa olevat kappaleet satunnaiseen järjestykseen. Toisto-toiminnolla on kaksi tilaa: valitse se kerran, jos haluat, että Sonos-tuote toistaa koko jonon, tai valitse se uudelleen, jos haluat toistaa jatkuvasti vain nykyistä kappaletta.

• iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus: Avaa mobiililaitteella Nyt toistetaan -näyttö ja napauta Jono -kuvaketta nähdäksesi jonon. Löydät Sekoitus ja Toisto -painikkeet yläosasta.
  • Sonos-verkkosovellus: Sekoitus- ja Toisto -painikkeet ovat toistosäätimien joukossa näyttöikkunan alaosassa.
  • Sonos S1 Controller macOS:lle tai Windowsille: Sekoita- ja Toisto-painikkeet sijaitsevat näytön yläreunassa Nyt toistetaan -säätimien joukossa.

Ristiinhäivytys

Ristiinhäivytys-toiminto luo pehmeän siirtymän jonossa olevien kappaleiden välille. Huomaa, että ristiinhäivytystä ei voi ottaa käyttöön tai pois käytöstä Sonos-verkkosovelluksella.

• iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus: Avaa Nyt toistetaan -näyttö, avaa sitten Lisää-valikko ja ota Ristiinhäivytysvalinta käyttöön.
  • Sonos S1 Controller macOS:lle tai Windowsille: Mac- tai PC-tietokoneissa Ristihäivytys-painike sijaitsee ruudun yläosassa Nyt toistetaan -säätimissä.