Sekoita, toista ja ristiinhäivytä kappaleita

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit muokata kappaleiden järjestystä ja siirtymiä, kun ne on lisätty jonoon.

Sekoita

Napauta Sekoita-kuvaketta asettaaksesi jonossa olevat kappaleet satunnaiseen järjestykseen. Avaa mobiililaitteella Nyt toistetaan -näyttö ja napauta Jono-kuvaketta nähdäksesi jonon ja Sekoita-kuvakkeen. Mac- tai PC-tietokoneissa Sekoita-kuvake sijaitsee ruudun yläosassa Nyt toistetaan -säätimissä.

Toista uudelleen

Napauta Toista uudelleen -kuvaketta, jos haluat toistaa jonon uudelleen sen jälkeen, kun se on toistettu kokonaan. Napauta kuvaketta uudelleen ottaaksesi yksittäisen kappaleen toiston käyttöön ja toistaaksesi nykyistä kappaletta jatkuvasti uudelleen. Avaa mobiililaitteella Nyt toistetaan -näyttö ja napauta Jono-kuvaketta nähdäksesi jonon ja Toista uudelleen -kuvakkeen. Mac- tai PC-tietokoneissa Toista uudelleen -kuvake sijaitsee ruudun yläosassa Nyt toistetaan -säätimissä.

Ristiinhäivytys

Luo sujuva siirtyminen jonossa olevien kappaleiden välillä käyttämällä ristiinhäivytystä Sonos-sovelluksessa. Avaa mobiililaitteella Nyt toistetaan -ruutu ja napauta , jolloin näyttöön tulee Ristihäivytys-kytkin. Mac- tai PC-tietokoneilla Ristihäivytys-kuvake sijaitsee ruudun yläosassa Nyt toistetaan -säätimissä. Ristihäivytys ei ole saatavilla, kun kuuntelet radioasemaa.