Sonos Ace -painikesäätimet

Tässä artikkelissa käsitellään Sonos Ace -kuulokkeiden painikkeiden sijaintia ja toimintoja.

1

Virta/Bluetooth

Tällä painikkeella kytketään Sonos Ace -kuulokkeiden virta päälle ja pois sekä asetetaan Bluetooth-laiteparin muodostustilaan.

• Pitkä painallus – Kytke Sonos Ace -kuulokkeiden virta päälle ja pois. Vapauta painike, kun tilan merkkivalo syttyy päälle tai pois tai silloin, kun kuulet kuulokkeiden toistavan virta päällä/virta pois -äänimerkin.
  • Paina ja pidä painettuna – Aseta Sonos Ace Bluetooth-laiteparin muodostustilaan. Vapauta painike, kun tilan merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä. Jos Sonos Ace -kuulokkeet ovat jo päällä, ne sammuvat ensin ja käynnistyvät sitten uudelleen ennen laiteparin muodostustilaan siirtymistä.
  • Paina ja pidä painettuna 10 sekunnin ajan – Suorita pakotettu uudelleenkäynnistys.

2

Sisältöpainike

Sisältöpainikkeella säädetään äänenvoimakkuutta, ohitetaan kappaleita ja vastataan puheluihin.

Jos olet asentanut TV-äänen vaihdon Sonos Ace -kuulokkeille, sisältöpainikkeella voit myös nopeasti vaihtaa TV-äänen kuulokkeisiin.

Äänen säätimet

• Liu’uta ylös tai alas - Säädä äänenvoimakkuutta.
  • Paina kerran - Toista tai tauota.
  • Paina kaksi kertaa - Ohita nykyinen kappale.
  • Paina kolme kertaa - Toista edellinen kappale.

Puhelimen säädöt1

• Paina kerran - Vastaa tai lopeta nykyinen puhelu.
  • Pitkä painallus - Hylkää tuleva puhelu.

TV-äänen vaihto

• Pitkä painallus - Vaihda ääni kotiteatterikaiuttimesta Sonos Ace -kuulokkeisiin tai päinvastoin.

1iOS:ssä voit säätää iPhonesi asetuksia niin, että kaikki puhelut ohjataan Bluetooth-laitteeseen. Tämä tarkoittaa, että kun vastaat puheluun puhelimellasi Content Keyn sijaan, puhelu ohjautuu silti Sonos Aceen. Lue lisää Applen oppaasta puheluiden ohjaamisesta ja vastaamisesta iPhonella.

3

Melunvaimennus/puheohjaus

Tätä painiketta käytetään melunhallintatilojen vaihtoon sekä käynnistämään Bluetooth-laitteen ääniavustaja, jos se on käytössä.

• Paina - Vaihda valittujen Melunhallintatilojen välillä. Oletusarvoisesti tila vaihtuu edestakaisin valppaustilan ja melunvaimennuksen välillä.
  • Paina pitkään - Aktivoi Bluetooth-laitteen ääniavustaja, jos se on käytössä.