Sonos Roamin veden- ja pölynkestävyys

Tästä artikkelista löytyy lisätietoja siitä, kuinka Roamia tulisi käyttää ulkona.

Vedenkestävyys

Roamin IP-luokitus on IP67, mikä tarkoittaa, että se voidaan upottaa jopa 1 metrin syvyyteen lyhyeksi ajaksi.

Käyttö ulkona

Roam voidaan viedä ulos käytön ajaksi, mutta suosittelemme sen säilyttämistä sisätiloissa, kun sitä ei käytetä. Roam ei ole luokiteltu kestämään pitkäaikaista altistumista ulko-olosuhteille.

Emme suosittele Roamin viemistä ulkotiloihin paikoissa, joissa se voi altistua merivedelle.

Laturin käyttö

Vaikka Roam onkin suunniteltu käytettäväksi ulkona tapahtuvaan langattomaan kuunteluun, USB-C-latauskaapeli ja langaton laturi (myydään erikseen) eivät ole säänkestäviä, ja niitä tulisi käyttää ainoastaan sisätiloissa. Vahinkojen välttämiseksi tarkista Roamin latausportti ja USB-C-kaapelin kummatkin päät ja varmista, että ne ovat täysin kuivia ja puhtaita liasta ja roskista ennen USB-C-latauskaapelin yhdistämistä Roamiin.

Jos käytät langatonta laturia, varmista, että latausasema ja Roamin pohja ovat täysin kuivia ja puhtaita liasta ja roskista ennen Roamin liittämistä laturiin.

Sonos Roamin kuivaaminen

Suosittelemme, että Roamin kastuessa se pyyhitään kuivalla rätillä tai pyyhkeellä. Anna Roamin ilmakuivua ylimääräisen veden poistamiseksi pyyhkimisen jälkeen. Varmista, että Roam kuivuu kunnolla ennen seuraavaa käyttökertaa.

Älä kuivaa Roamia hiustenkuivaajalla tai muulla kuumaa ilmaa puhaltavalla laitteella. Se voi vahingoittaa tuotteen pintaa.

Sonos Roamin puhdistaminen

Roam on mahdollisesti puhdistettava ulkokäytön jälkeen. Katso suositellut puhdistustavat Sonos-tuotteiden puhdistusta käsittelevästä oppaastamme.