Lähetä diagnostiikkatiedot

Diagnostiikkatietojen lähettäminen Sonos-sovelluksen kautta antaa meille tilannekuvan järjestelmästäsi, jotta voimme auttaa ongelman tunnistamisessa.

Huomaa, että seuraavien vaiheiden noudattaminen ei luo tukitapausta tiimillemme. Sinun on annettava vahvistusnumerosi tukitiimillemme, kun otat meihin yhteyttä.

iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus

• Napauta Asetukset-välilehdeltä kohtaa Tuki (Ohje ja vinkit jos käytät Sonos S1 Controlleria) > Lähetä diagnostiikkatiedot.

Macille tai PC:lle tarkoitettu Sonos-sovellus

• Valitse Ohje > Lähetä diagnostiikkatiedot.

Äänentoisto saattaa keskeytyä diagnostiikan lähetyksen vuoksi.