Sonos-tuotteiden tukemat WiFi-tilat ja salausprotokollat

Tuotteet, jotka voidaan yhdistää 2,4 GHz:n WiFi-verkkoon

802.11b ja 802.11g

Kaikki Sonos-kaiuttimet ja -komponentit voidaan yhdistää langattomiin reitittimiin tai tukiasemiin, jotka tukevat 802.11b/g WiFi -yhteyttä 2,4 GHz:n taajuudella. Lisäksi kaikki Sonos-kaiuttimet ja -komponentit voidaan yhdistää WiFi-verkkoihin, jotka käyttävät WPA- ja WPA2 -salausprotokollaa, sekä suojaamattomiin WiFi-verkkoihin.

Sonos-tuotteet, joissa on S1-ohjelmisto, voivat käyttää ainoastaan 802.11b/g WiFi-yhteyttä 2,4G Hz:n taajuudella ja WPA- tai WPA21 -salausprotokollaa. Sonos-tuotteet, joissa on S2-ohjelmisto, tukevat lisäksi myös alla lueteltuja WiFi-muotoja ja salausprotokollia.

802.11n

Sonos S2 -ohjelmistoa käytettäessä seuraavat tuotteet voidaan myös yhdistää 2,4 GHz:n 802.11-verkkoihin.

• Amp
  • Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 1)
  • Beam (Gen 2)
  • Ray

Tuotteet, jotka voidaan yhdistää 5 GHz:n WiFi-verkkoon

Sonos S2 -ohjelmistoa käytettäessä seuraavat tuotteet voidaan yhdistää reitittimeen tai yhteyspisteeseen myös näiden WiFi-tilojen avulla. Kaikki luetellut tuotteet voidaan yhdistää myös 2,4 GHz:n taajuudella kyseiseen tilaan, jos käytettävissä.

802.11ac (WiFi 5), 802.11ax (WiFi 6), 802.11n ja 802.11a

• Era 100
  • Era 300
  • Move 2

802.11ac (WiFi 5), 802.11n ja 802.11a

• Roam
  • Roam SL

802.11n ja 802.11a

• Five
  • Move
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Port
  • Sub (Gen 3)
  • Sub Mini
  • SYMFONISK Kirjahylly (Gen 2)
  • SYMFONISK Lattiavalaisin
  • SYMFONISK Pöytälamppu (Gen 2)
  • SYMFONISK Valokuvakehys

802.11a

• One (Gen 1)
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (Gen 2)
  • Sub (Gen 1)
  • Sub (Gen 2)
  • SYMFONISK Kirjahylly (Gen 1)
  • SYMFONISK Pöytälamppu (Gen 1)

Tuotteet, jotka tukevat WPA3-salausprotokollaa

Sonos S2 -ohjelmistoa käytettäessä seuraavat tuotteet voidaan yhdistää WiFi-verkkoon WPA- ja WPA2-salausprotokollien lisäksi myös WPA3-protokollan avulla.

• Amp
  • Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 1)
  • Beam (Gen 2)
  • Era 100
  • Era 300
  • Five
  • Move
  • Move 2
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Port
  • Ray
  • Roam
  • Roam SL
  • Sub (Gen 3)
  • Sub Mini
  • SYMFONISK Kirjahylly (Gen 2)
  • SYMFONISK Lattiavalaisin
  • SYMFONISK Pöytälamppu (Gen 2)
  • SYMFONISK Valokuvakehys

1S1-sovellusta käyttävä Sonos Move voidaan lisätä myös verkkoihin 802.11a (5 Ghz) ja 802.11n (2,4 Ghz ja 5 Ghz).