Uusi Sonos-sovellus ja tulevat toimintojen päivitykset

Tavoitteenamme oli luoda henkilökohtaisempi ja vaivattomampi kuuntelukokemus päivitetyllä Sonos-sovelluksella. Se on suunniteltu uudelleen alusta alkaen, jotta varmistetaan tuki tulevaisuuden innovaatioille tulevina vuosina. Käynnistysvaiheessa keskityimme siihen, kuinka voimme vastata joihinkin asiakkaidemme yleisimmistä pyynnöistä, kuten lisätty luotettavuus, suorituskyky ja musiikin nopeampi saatavuus.

Useat teistä ovat antaneet arvokasta palautetta sekä parannuksista, jotka ovat parantaneet tiedän kokemustanne, että alueista, jotka eivät täyttäneet vaatimuksianne. Kuuntelemme kaikkia käyttäjien kommentteja ja pyrimme käsittelemään ne mahdollisimman pian. Tulevien viikkojen aikana esittelemme uudelleen alla olevat ominaisuudet sekä korjaamme samalla vikoja ja suorituskykyongelmia. Kiitämme sitoutumisestanne ja odotamme innostuneina, että voimme luoda tämän ensimmäisen askeleen pohjalta kaikkien tarpeita vastaavan kuuntelukokemuksen.

Nyt saatavilla

Pääset käyttämään näitä muutoksia, kun haet päivitykset iOS- / Android-sovelluskaupasta ja lataat Sonos-sovelluksen viimeisimmän version. Varmista, että Sonos-tuotteesi on myös päivitetty.

Viimeksi päivitetty: 22. heinäkuuta 2024. Katso versiotiedot.

• Lisätty asennus, konfiguraatio ja haku paikalliselle musiikkikirjastolle
  • Parannettu tilin asetuksia Sonos Pro -tilaajille
  • Parannettu line-in automaattitoisto ja kompressioasetukset
  • Parannettu esteettömyys Asetuksissa
  • Parannettu ilmoitus soitinohjelmiston päivityksistä
  • Päivitetty äänenvoimakkuuskuvake heijastamaan äänenvoimakkuuden tasoa
  • Amp/Port voidaan konfiguroida stereo- tai monolähdöksi Androidissa
  • Parannettu Sub-ääniasetukset Amp-kaiuttimella

Tulossa pian

• Soittolistojen muokkaus
  • Alennus S2:sta S1:een
  • Offline-laitteiden pysyvyys
  • Lisäkonfiguraatioasetukset