Ota puhepalvelun herätyssanan merkkiääni käyttöön tai pois käytöstä

Kun puhepalvelu* lisätään puheohjattuun Sonos-tuotteeseen, palvelu voi soittaa merkkiäänen, kun sanot herätyssanan. Näin sinulle ilmoitetaan, että Sonos-tuotteesi kuuntelee. (*Puheohjaus ei saatavilla Suomessa.) Tämä merkkiääni voidaan kytkeä päälle ja pois päältä puhepalvelun asetuksista Sonos-sovelluksessa.

iOS tai Android

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Palvelut ja puhe.
  3. Kohdassa Puhe napauta luettelossa olevaa puhepalvelun nimeä.
  4. Kohdassa Sonos-tuotteet napauta sen huoneen nimeä, jota haluat muokata.
  5. Kytke Herätyssanan merkkiääni päälle tai pois päältä.