Sonosin kytkeminen pois päältä

Tämä artikkeli tarjoaa ohjeita kannettavien ja ei-kannettavien Sonos-tuotteiden sammuttamiseen.

Ei-kannettavat Sonos-tuotteet on suunniteltu pysymään päällä ja käyttämään vähän sähköä, kun niistä ei toisteta musiikkia. Lisätietoja Sonosin sähkönkulutuksesta löydät seuraavasta artikkelista: Sonosin sähkönkulutus toimettomana.

Ei-kannettavat Sonos-tuotteet

Ei-kannettavat Sonos-tuotteet kytketään pois päältä irrottamalla virtajohto.

Sonos Move ja Move 2

Paina ja pidä painettuna virtapainiketta Moven tai Move 2:n takana vähintään viiden sekunnin ajan. Kuulet äänimerkin ja laitteen päällä oleva tilan merkkivalo sammuu.

Sonos Roam, Roam SL ja Roam 2

Paina ja pidä painettuna virtapainiketta Roam-tuotteesi takana vähintään viiden sekunnin ajan. Kuulet äänimerkin ja etuosassa oleva tilan merkkivalo sammuu.

Sonos Ace

Vasemman korvakupin Power/Bluetooth-painiketta painetaan ja pidetään alhaalla noin 3 sekuntia. Sonos Ace toistaa virran katkaisuäänen ja tilan merkkivalo sammuu.