Musiikkipalvelua ei voitu lisätä Sonosiin

Seuraa tämän artikkelin ohjeita ratkaistaksesi yleisiä ongelmia, jotka liittyvät musiikkipalvelujen lisäämiseen Sonosiin.

Varmista, että palvelu on saatavilla Sonos-järjestelmässä alueellasi

Tutustu saatavilla olevien musiikkipalvelujen luetteloon ja valitse palvelu, jonka haluat lisätä, jotta näet, onko se saatavilla.

Tarkista, mikä tilaustaso vaaditaan

Musiikkipalvelu voi edellyttää premium-tason tai maksullista tilausta, jotta voit lisätä sen Sonosiin. Lisäksi jotkut palvelut eivät välttämättä tue tiettyjä tilaustyyppejä, kuten perhetilauksia. Jos saat virheilmoituksen, tarkista palvelusta, mikä tilaustaso vaaditaan Sonosille.

Varmista, että sisäänkirjautumistietosi ovat oikein

Useimmat palvelut edellyttävät kirjautumista kyseisen palvelun tilille. Varmista, että käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ovat oikein. Jos sinulla on ongelmia sisäänkirjautumisessa, yritä palauttaa kyseisen musiikkipalvelun salasana ja yritä lisätä palvelu uudelleen.

Luo uusi valtuutuskoodi

Jotkut palvelut luovat valtuutuskoodin Sonos-sovelluksessa. Sinun on annettava koodi kirjautuessasi sisään palveluun. Varmista, että kirjoittamasi koodi on oikein. Jos koodi ei toimi, yritä lisätä palvelu uudelleen uuden koodin luomiseksi.

Käytä toista laitetta

Kokeile lisätä musiikkipalvelu toisen laitteen Sonos-sovelluksella. Joitakin palveluja, kuten Apple Musicia, ei voida lisätä macOS:lle tai Windowsille Sonos-sovelluksella, vaan siihen voidaan tarvita Android- tai iOS-järjestelmää. Kun olet lisännyt palvelun, voit toistaa sitä miltä tahansa järjestelmään liitetyltä laitteelta.