Kotiteatterikaiuttimesi kautta toistettavaa ääntä ei tueta

Tämä artikkeli auttaa ratkaisemaan TV-ääntä toistettaessa näkyvän virheviestin ”Vastaanotat äänisignaalia, jota ei tueta”. Tämä virheviesti tulee näkyviin, kun televisio lähettää äänisignaalia, jota Sonos-kaiuttimesi ei ymmärrä.

Säädä television äänimuoto

Tämän ongelman ratkaisemiseksi joudut säätämään äänimuotoa television Ääni- tai Audio-valikosta. Nämä asetukset sijaitsevat yleensä kohdassa Digitaalinen äänimuoto tai Äänilähtö. Muodon tai lähdön on oltava jokin tuetuista kotiteatterin äänimuodoista.

Tarkempia ohjeita saat television käyttöoppaasta tai valmistajalta.

Säädä laitteiden äänimuoto

Jos saat edelleen virheviestin näiden muutosten jälkeen, vaihda videolähteen äänimuoto (kaapelirasia, suoratoistosoitin jne.) johonkin yllä olevista tuetuista muodoista. Lisäohjeita saat laitteen ohjekirjasta tai valmistajalta.

Blu-ray-soittimet

Blu-ray-levyt käyttävät yleensä DTS-äänimuotoa, jota Sonos S1 -järjestelmät eivät tue. Jotkin Blu-ray-soittimet ja pelikonsolit voivat koodata DTS:n Sonos S1:n tukemaan muotoon, kuten Dolby Digital 5.1:een. Tarkempia ohjeita ja asetuksia saat Blu-ray-soittimen käyttöoppaasta tai valmistajalta.

Suosittelemme, että päivität Sonos S2:een, jos haluat toistaa sisältöä DTS:llä.