Päivitä Sonos Ace -kuulokkeesi

Tässä artikkelissa käydään läpi, kuinka päivität Sonos Ace -laitteesi uusimpaan ohjelmistoversioon käyttäen Sonos-sovellusta iOS- tai Android-laitteilla.

Päivitysprosessin suorittamiseksi Sonos Ace tulee olla asetettu Sonos-sovelluksessa ja yhdistettynä iOS- tai Android-laitteeseesi Bluetoothin kautta.

Hae päivityksiä

1. Siirry Asetukset -valikkoon ja valitse Sonos Ace kuulokeosiossa.
  2. Tietoja-osiossa valitse Ohjelmistopäivitykset.
  3. Valitse Hae päivityksiä.

Jos päivitys on saatavilla, sovellus opastaa sinut Sonos Ace -päivitysprosessin läpi.

Päivityksen aikana pidä Sonos Ace lähellä iOS- tai Android-laitettasi, jotta keskeytyksiä ei tapahdu. Sonos Acen tilan merkkivalo vilkkuu oranssina ja valkoisena päivityksen aikana ja palautuu takaisin yhtäjaksoiseksi siniseksi, kun päivitys on valmis.