Päivitä Sonos-kaiuttimet

Tässä artikkelissa on tietoja Sonos-järjestelmän päivittämisestä, jonka avulla varmistat, että käytössäsi ovat uusimmat ominaisuudet ja tietoturvapäivitykset. Voit lukea uusimmista Sonos-päivityksistä Sonos S2:n julkaisutiedoista.

Sonos-järjestelmäsi on asetettu päivittymään automaattisesti.

Jos Sonos-järjestelmässäsi on S1-ohjelmisto, tämä prosessi ei päivitä järjestelmääsi S2-versioon. Lisätietoja S2:n päivittämisestä löytyy Sonos S2 -yleiskatsauksesta.

Hae päivityksiä

iOS tai Android

Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä > Järjestelmän päivitykset > Hae päivityksiä.

Mac tai PC

Valitse Sonos-valikosta (Mac) tai Hallinnoi-valikosta (PC) kohta Hae päivityksiä.

Päivitysten ajastus

Voit ajastaa, milloin haluat Sonos-järjestelmän päivittyvän automaattisesti valitsemalla jonkin seuraavista kahden tunnin ajanjaksoista napauttamalla kohtaa Ajastettu. Jos ääntä toistetaan tai hälytys on asetettu kyseiselle aikavälille, päivitystä siirretään seuraavaan käytettävissä olevaan päivitysaikaan.

Kahden tunnin ajanjaksot ovat aamu (5.00–7.00), iltapäivä (12.00–14.00), ilta (17.00–19.00) ja yö (2.00–4.00).

Jos haluat etsiä päivityksiä manuaalisesti, voit poistaa automaattiset päivitykset käytöstä Asetukset-välilehdestä kohdasta Järjestelmä > Järjestelmäpäivitykset > Päivitä automaattisesti.