Käytä Samsung F-sarjan älykaukosäädintä Sonosin kanssa

Samsung F -sarjan TouchPad-kaukosäädin ei lähetä infrapunasignaaleja (IR), joita tarvitaan Sonos-kotiteatterikaiuttimien ohjaamiseen.

Television mukana tulee IR-lähetin, joka kytketään television takana olevaan IR Out -porttiin. Siten televisio voi ohjata Sonosta ja muita laitteita, jotka edellyttävät infrapunasignaalien käyttöä.

Ennen kuin aloitat

• Liitä IR-lähetin television takana olevaan IR Out -porttiin ja aseta sitten lähettimen pää Sonos-kotiteatterikaiuttimen IR-anturin eteen. Lähettimen on oltava ehkä vähintään viiden senttimetrin päässä IR-anturista.
  • Jos et aio käyttää Samsungin älykaukosäädintä Sonos-kotiteatterikaiuttimen äänenvoimakkuuden säätämiseen ja haluat vain päästä eroon televisiossa näkyvistä viestistä äänenvoimakkuutta säädettäessä, noudata kohdan ”Ohjelmoi kaukosäädin” ohjeita.

1

Ohjelmoi kaukosäädin

1. Siirry television päävalikkoon Samsungin kaukosäätimellä.
  2. Valitse joko Järjestelmä > Laitehallinta > Yleiskaukosäätimen asetukset (F-sarja) tai Järjestelmä > Yleiskaukosäätimen asetukset (H-sarja).
  3. Valitse Aloita > Kotiteatteri > Valitse tuotemerkiksi Samsung.
  4. Valitse yhteystyypiksi optinen.
  5. Suorita toimintatesti ja valitse Kyllä, se toimi (mikään ei ole muuttunut).
  6. Poistu valikosta.

2

Määritä Sonos toimimaan ohjelmoidun kaukosäätimen kanssa

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta kohtaa Asetukset > Järjestelmä, napauta sitten Sonos-kotiteatterikaiuttimesi nimeä.
  3. Napauta kohtaa Kaukosäätimen asennus > Korvaa nykyinen kaukosäädin
  4. Yhdistä Samsung-kaukosäädin Sonos-kotiteatterikaiuttimeen noudattamalla ohjeita.