Käytä kolmannen osapuolen subwooferia Ampin tai Connect:Ampin kanssa

Sonos Ampissa ja Connect:Ampissa on kummallakin RCA-subwoofer-lähtö kolmannen osapuolen subwooferin liittämistä varten. Ampin subwoofer-lähdössä on säädettävä 50-110 Hz: n jakotaajuus. Connect: Ampin subwooferin lähdössä on 80 Hz:n jakotaajuus, eikä sitä voi säätää.

Liitä subwoofer

Liitä subwoofer RCA-kaapelilla Sonos-tuotteen soveltuvaan lähtöön. Lähtö on merkitty Ampissa tekstillä SUB Ampissa ja Connect:Ampissa tekstillä subwoofer out.

Amp ja Connect:Amp havaitsevat automaattisesti, että subwoofer on kytketty, kun RCA-kaapeli kytketään.

Säädä Ampin subwooferin lähdön asetuksia

Voit säätää subwooferin lähdön asetuksia Sonos-sovelluksella. Tämä ominaisuus on käytettävissä ainoastaan Sonos Ampilla. Noudata seuraavia vaiheita päästäksesi asetuksiin, kuten subwooferin lähdön tasoon ja jakotaajuuteen.

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Kohdasta Tuotteet valitse Amp, johon subwoofer on yhdistetty.
  4. Valitse Ääni ja napauta Sub Audio.