Käytä useita tilejä samalle sisältöpalvelulle

Voit lisätä ja vaihtaa useiden tilien välillä samassa sisältöpalvelussa noudattamalla alla olevia ohjeita. Useiden tilien lisääminen edellyttää, että annat kullekin tilille nimen. Varmista, että kullakin tilillä on yksilöllinen nimi, jotta ne on helppo tunnistaa.

Lisää useita tilejä

Toisen sisältöpalvelun tilin lisääminen noudattaa samaa prosessia, joka on kuvattu Lisää sisältöpalvelu Sonosiin -artikkelissamme.

Jos yhdelle tai useammalle sisältöpalvelulle on jo lisätty tilejä, näet kunkin tilin nimen näytettynä Sisältöpalveluiden lisäämisprosessin aikana.

Vaihda tilejen välillä

Sonos-sovellus

iOS-, Android- tai Web-sovellus

1. Aloitusnäytöltä kotisivulta, etsi osio Palvelusi ja valitse sisältöpalvelu, jolla on useita tilejä.
  2. Palvelun nimen alla valitse tilin avattava valikko, jotta näet lisättyjen tilien luettelon.
  3. Valitse tili, jota haluat käyttää.

Sonos S1 Controller -sovellus

iOS tai Android

1. Siirry Selaa-välilehdelle ja valitse musiikkipalvelu, jolla on useita tilejä.
  2. Valitse yläreunasta tilin nimi, niin näet listan lisätyistä tileistä.
  3. Valitse käyttämäsi tili.

macOS tai Windows:

1. Valitse Valitse musiikkilähde -paneelista, ja napsauta palvelun nimen oikealla puolella olevaa kolmiota paljastaaksesi listan lisätyistä tileistä.
  2. Napsauta tiliä, jota haluat käyttää.