Useiden tilien käyttäminen samassa musiikkipalvelussa

Voit lisätä useita tilejä samaan musiikkipalveluun seuraamalla alla olevia ohjeita ja syöttämällä uuden tilin kirjautumistiedot. Useiden tilien lisääminen edellyttää, että annat jokaiselle tilille nimen. Varmista, että jokaisella tilillä on yksilöllinen nimi, jotta ne on helppo tunnistaa.

Lisää useita tilejä

Uuden musiikkipalvelutilin lisääminen tapahtuu artikkelissamme Lisää musiikkipalvelu Sonosiin kuvaillulla tavalla.

Jos yksi tai useampi tili on jo lisätty tiettyyn musiikkipalveluun, näet kunkin tilin nimen palvelun kuvauksen alla Lisää musiikkipalveluita -näytöllä.

Tilien vaihtaminen

iOS tai Android:

1. Napauta  Selaa ja valitse haluamasi musiikkipalvelu.
  2. Napauta yläosassa olevaa tilin nimeä saadaksesi näkyviin luettelon lisätyistä tileistä.
  3. Napauta tiliä, jota haluat käyttää.

macOS tai Windows:

1. Avaa Valitse musiikkilähde -paneeli ja napauta palvelun nimen oikealla puolella olevaa kolmiota, jotta saat näkyviin luettelon lisätyistä tileistä.
  2. Napauta tiliä, jota haluat käyttää.