Käytä Siriä Sonos-kaiuttimien ohjaamiseen

Tässä artikkelissa käsitellään AirPlay-yhteensopivien Sonos-tuotteiden lisäämistä Apple Home -sovellukseen, jolloin voit hallita Sonosia iOS-laitteesi Sirin avulla ja hallita Apple Musicia Sonosilla. (Siri ei ole käytettävissä Suomen kielellä.) Huomaa, että tämä ei lisää Siriä äänen tunnistavaan Sonos-tuotteeseen eikä anna ohjailla niitä suoraan Apple Home -sovelluksessa.

Lisää Sonos Apple Home -sovellukseen

1. Avaa Apple Home -sovellus iOS-laitteessasi.
  2. Napauta + oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Lisää laite.
  4. Napauta Ei koodia tai en voi skannata?
  5. Napauta laitetta, jonka haluat lisätä.
  6. Valitse sama huoneen nimi, jota käytetään Sonos-sovelluksessa.

Esimerkkikomennot

Hei Siri, toista hiphopia keittiössä.
Hei Siri, lisää äänenvoimakkuutta olohuoneessa.
Hei Siri, soita Apple Music 1 -radiota makuuhuoneessa.
Hei Siri, toista jazzia olohuoneessa ja keittiössä.

Tärkeä huomautus huoneiden nimistä

Jos nimeät Sonos-kaiuttimesi uudelleen Sonos-sovelluksessa, sinun on tehtävä sama myös Apple Home -sovelluksessa. Katso lisätietoja artikkelistamme, joka käsittelee Sonos-kaiuttimien nimien muuttumista itsestään.