Kosketussäätimien käyttö Sonos-tuotteissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit hallita Sonos-järjestelmääsi Sonos-tuotteiden, kuten Sonos Onen ja Moven kosketussäätimien avulla. Joissakin tuotteissa, kuten Play:1:ssä ja Playbarissa on painikkeet kosketussäätimien sijaan. Katso niiden osalta tietoja artikkelistamme, joka käsittelee painikkeiden käyttöä.

Toista ja tauota

• Napauta toista-/tauota-painiketta kerran toistaaksesi tai keskeyttääksesi toiston.

Muuta äänenvoimakkuutta

• Kun tuote on vaakasuorassa asennossa, pienennä äänenvoimakkuutta napauttamalla vasemmalla olevaa -painiketta ja suurenna äänenvoimakkuutta napauttamalla oikealla olevaa painiketta.
  • Pystyasennossa ylempi -painike suurentaa äänenvoimakkuutta, kun taas alla oleva painike pienentää äänenvoimakkuutta.

Ohita kappaleita

• Pyyhkäise vasemmalta oikealle kosketussäätimien yli siirtyäksesi seuraavaan kappaleeseen (jos käytettävissä). Pyyhkäise oikealta vasemmalle siirtyäksesi edelliseen kappaleeseen.

Ryhmitä huoneita

1. Napauta ja pidä tuotteen toisto-/taukopainiketta painettuna, jotta voit ryhmitellä sen toisen toistavan huoneen kanssa. Jos sinulla on useita huoneita, joissa toistetaan eri sisältöä, jatka toisto-/taukopainikkeen painamista käydäksesi jokaisen toistavan huoneen läpi.
  2. Vapauta toisto-/taukopainike, niin tuote ryhmitellään kyseisen huoneen kanssa.

Kytke mikrofoni päälle tai pois päältä

Ääniohjatuilla Sonos-tuotteilla napauta mic-kuvaketta ottaaksesi mikrofonin käyttöön tai pois käytöstä.

• Kun valo palaa, mikrofoni on käytössä ja voit käyttää puhekomentoja*. (*Puheohjaus ei saatavilla Suomessa.)
  • Kun valo ei pala, mikrofoni on pois käytöstä.
  • Kun mikrofoni ei ole käytössä, voit jatkaa puhekomentojen* käyttöä pitämällä mikrofonipainiketta painettuna. (*Puheohjaus ei saatavilla Suomessa.) Kun vapautat painikkeen, mikrofoni poistetaan taas käytöstä.

Ota kosketussäätimet pois käytöstä

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Valitse Asetukset-välilehdeltä Järjestelmä ja sen jälkeen tuote, jonka kosketussäätimet haluat ottaa pois käytöstä.
  3. Napauta kohtaa Kosketussäätimet ottaaksesi kosketussäätimet pois käytöstä tai käyttöön kyseisellä tuotteella.