Qobuz Sonosilla

Suoratoisto
Suoratoista korkearesoluutioista ääntä (jopa 24 bittiä, 48 kHz)

Vuonna 2007 perustettu laadukkaan äänen pioneeri Qobuz on ranskalainen musiikin suoratoisto- ja latausalusta, joka täyttää vaativien musiikinharrastajien ja audiofiilien odotukset. Qobuzin katalogissa on yli 80 miljoonaa kappaletta, ja se on ensimmäinen musiikkipalvelu, joka tarjoaa 24-bittisen äänen suoratoiston Sonosilla. Suoratoista musiikkia parhaalla mahdollisella äänenlaadulla.

Ominaisuudet

• Rajoittamaton yli 80 miljoonan kappaleen suoratoisto
  • Suoratoista korkealaatuista ääntä suoraan Sonos-järjestelmään (jopa 24 bittiä/48 kHz FLAC)
  • Löydä uusia artisteja ja albumeja musiikkiasiantuntijoidemme valikoimista ja soittolistoilta
  • Klassisen, jazzin ja muiden eklektisten tyylilajien maailmanluokan kattavuus
  • Oma Qobuz, joka sisältää kappaleita, albumeja, artisteja ja soittolistakirjastoja
  • Suoratoista menossa mukana Qobuz-sovellusten avulla

Saatavuus

Lisää Qobuz Sonosiin