Sonos Radio HD

Radio
Ilmainen kokeilujakso käytettävissä
Suoratoista CD-tasoista ääntä (jopa 16 bittiä, 44,1 kHz)

Sonos Radio HD on päivitys Sonos Radiolle. Sonos Radio HD -tilauksella pääset käsiksi premium-ominaisuuksiin¹, kuten korkealaatuiseen äänentoistoon, pääsyyn lisää yksinoikeudella tarjottavaan alkuperäissisältöön, rajattomiin ohituksiin ja mainosvapaaseen musiikkiin.

Tilatessasi näet Sonos Radio HD -sisällön saatavilla ollessasi selaamassa Sonos Radiota. Kaikki alkuperäisasemat sisältävät Sonos Radio HD -merkin. HD-äänenlaatu näkyy myös Nyt soi -näytöllä.

Ominaisuudet

• Häviöttömän äänen laatu (16-bittinen/44,1 kHz)¹
  • Mainosvapaa musiikki¹
  • Yksinoikeudella artistien sisältöä
  • Pääsy kaikkiin alkuperäisiin Sonos-asemiin
  • Kappaleiden ohitus ja uudelleen toisto¹
  • Unen äänet
  • Kuraattorin valitsema musiikki ja alkuperäisohjelmat
  • Yli 60 000 maailmanlaajuista lähetysasemaa

¹Vain Sonosin omistamille ja ylläpitämille asemille. Ei sisällä maailmanlaajuisia lähetysasemia.

Tuetut tilaukset

Sonos Radio HD on saatavilla tilauksella. Lue lisää hinnoittelusta ja Sonos Radio HD:n premium-ominaisuuksista.

Saatavuus

Lisää Sonos Radio HD Sonosiin