Fout 'Computer werd niet gevonden' bij gebruik van de muziekbibliotheek

Deze fout kan voorkomen als je Sonos de computer of het apparaat waar je muziekbibliotheek op staat niet kan vinden. Deze stappen zijn ook van toepassing op de foutmelding 'Kan geen verbinding maken' en de fout omvat de naam van de computer of het apparaat waar Sonos een verbinding mee probeert te maken. Hieronder vind je een aantal algemene stappen die je kunt ondernemen om deze fout op te lossen.

Zorg ervoor dat je pc, Mac of NAS-drive aanstaat

Als de computer of NAS-drive uit staat of niet actief is, kan Sonos niet bij de bestanden in je muziekbibliotheek komen. Als je muziek onderbroken wordt doordat je computer overschakelt naar de slaapstand, kun je de slaapinstellingen aanpassen om dit te voorkomen. Bij een Windows-pc vind je deze instellingen in Instellingen > Systeem > Netstroom en accu. Bij een macOS vind je deze instellingen in Systeeminstellingen > Accu of energiebesparingsmodus.

Configureren van je firewall

Beveiligingssoftware met een firewall kan verhinderen dat de computer via je netwerk muziekbestanden met Sonos deelt. Zie ons artikel over het configureren van firewalls voor meer informatie.

De Mac-instellingen om bestanden te delen configureren

Probeer bij gebruik van macOS Delen van bestanden uit te schakelen via Systeeminstellingen > Algemeen > Delen. Schakel Bestanden delen uit en probeer daarna je muziekbibliotheek opnieuw toe te voegen.

De wifiverbinding van je computer controleren

Als je muziekbibliotheek wordt gehost door je pc of Mac en de draadloze verbinding zwak is, kun je haperingen in het geluid horen of foutmeldingen zien als je probeert je muziek toe te voegen of af te spelen.

Zorg dat je computer een sterke wifiverbinding heeft of met een ethernetkabel is aangesloten op je thuisnetwerk. Schakel de wifiverbinding uit als je computer met een kabel is verbonden.