Een stereopaar creëren

Sonos-speakers van hetzelfde model kunnen in de Sonos-app samen in één kamer worden gekoppeld, zodat je een breder stereogeluid beleeft. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je met je speakers een stereopaar creëert.

Voordat je begint

• Alleen producten van hetzelfde model kunnen worden gebruikt als stereopaar.
  • Wanneer je twee Sonos-speakers van hetzelfde model voor de eerste keer installeert, zie je de optie om een stereopaar te creëren. In alle andere gevallen kun je de onderstaande stappen volgen voor het combineren van twee producten die al zijn toegevoegd aan je systeem.
  • Lees ons artikel over een locatie kiezen voor je Sonos-speakers voor informatie over het plaatsen van je speakers als stereopaar.
  1. Open de Sonos-app voor iOS en Android.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Systeem.
  3. Tik onder Producten op een van de speakers die je wilt gebruiken voor je stereopaar.
  4. Tik op Stereopaar installeren (of bij gebruik van de Sonos S1 Controller Stereopaar creëren) en volg de aanwijzingen in de app.

Lees ons artikel over scheiden van stereopaar voor stappen om je speakers van elkaar te scheiden.

Speakers die stereopaar creëren ondersteunen

• Era 100
  • Era 300
  • Five
  • Move
  • Move 2
  • One (Gen 1)
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (Gen 1)
  • Play:5 (Gen 2)
  • Roam
  • Roam SL
  • SYMFONISK Boekenplank (Gen 1)
  • SYMFONISK Boekenplank (Gen 2)
  • SYMFONISK Fotolijst
  • SYMFONISK Staande lamp1
  • SYMFONISK Tafellamp (Gen 1)
  • SYMFONISK Tafellamp (Gen 2)1

1De SYMFONISK-vloerlamp en SYMFONISK-tafellamp (Gen 2) zijn gerelateerde modellen en kunnen samen worden gebruikt als stereopaar.