Een nieuwe product toevoegen aan een bestaand Sonos-systeem

• Mobiel apparaat vereist

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een nieuw product kunt toevoegen aan je Sonos-systeem. Je kunt maximaal 32 producten toevoegen aan één systeem.

Voor je begint

1. Open de Sonos-app op je iOS- of Android-apparaat.
  2. Tik in het tabblad Instellingen op Systeem > Product toevoegen.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om je product toe te voegen aan je systeem.

Als je gevraagd wordt om in te loggen voordat je het product toevoegt en je geen toegang meer hebt tot je e-mail, zie dan ons artikel over het wijzigen van het e-mailadres van je Sonos-account.