Fout 1001 bij het updaten van Sonos

Fout 1001 doet zich voor als er geen verbinding met een van je Sonos-producten kan worden gemaakt als een update wordt gestart. Hieronder vind je een aantal algemene stappen die je kunt ondernemen om deze fout op te lossen.

Controleer op ontbrekende producten

Voordat je de update opnieuw probeert, controleer je Systeemweergave (of het tabblad Kamers in de S1 Controller-app) om te zien of er producten ontbreken in de lijst. In de Sonos-app voor iOS of Android kun je de Systeemweergave openen door de naam van je systeem linksboven op het scherm te selecteren.

Als er producten ontbreken, kunnen ze verbindingsproblemen hebben met je netwerk. Volg de stappen in ons artikel over Producten die ontbreken in de Sonos-app om de ontbrekende producten opnieuw te verbinden en probeer dan de update opnieuw.

Afstand naar je wifirouter verkleinen

Zet het apparaat met de Sonos-app indien mogelijk dichter bij de router en probeer nogmaals te updaten.

Je Sonos-producten opnieuw opstarten

Start al je Sonos-producten opnieuw op. Zorg er na je Sonos-producten opnieuw opgestart te hebben voor dat ze allemaal in de Sonos-app worden weergegeven en probeer nogmaals te updaten.