Fout 1009 bij het updaten van Sonos

Error 1009 vindt plaats als je Sonos-producten na de update niet opnieuw met je netwerk kunnen verbinden. Hieronder vind je een aantal algemene stappen die je kunt ondernemen om deze fout op te lossen.

Het statuslampje op je Sonos-producten controleren

Volg bij een continu brandend of knipperend wit lampje op je Sonos-product de resterende stappen hieronder. Lees bij een ander gedrag van het statuslampje ons artikel Sonos-ledlampjes voor meer informatie.

Je Sonos-producten opnieuw opstarten

Start al je Sonos-producten opnieuw op. Zorg er na je Sonos-producten opnieuw opgestart te hebben voor dat ze allemaal in de Sonos-app worden weergegeven en probeer nogmaals te updaten.

Afstand naar je wifirouter verkleinen

Zet het apparaat met de Sonos-app indien mogelijk dichter bij de router en probeer nogmaals te updaten.