Fout 1013 bij het updaten van Sonos

Fout 1013 doet zich voor als verschillende Sonos-apps tegelijkertijd proberen het updateproces uit te voeren, waardoor een firewall het updaten van Sonos verhindert, of het apparaat met de Sonos-app heeft een zwakke verbinding tot je netwerk. Hieronder vind je een aantal algemene stappen die je kunt ondernemen om deze fout op te lossen.

Ervoor zorgen dat de update wordt gestart vanaf één apparaat

Zorg er bij het starten van de update voor dat er geen andere apparaten op hetzelfde moment met de Sonos-app proberen te updaten.

Je firewall configureren voor Sonos

Zorg ervoor dat de firewall van je computer geconfigureerd is om met Sonos te werken. Zie ons artikel over het configureren van firewalls voor meer informatie.

Afstand naar je router verkleinen

Zet het apparaat dat je gebruikt om Sonos te bedienen dichter bij de router en probeer daarna opnieuw te updaten.